Asianajopalveluiden ja lakiasiain hinnasto

Yleinen veloitusperuste

Laskutamme pääosin tuntiveloituksella. 

Tuntiveloituksemme on alkaen 180,00 € +alv. 

 

Yllä mainittu hinta on arvio: lopullinen hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti esimerkiksi toimeksiannon laajuudesta, kiireellisyydestä ja vaikeusasteesta riippuen.

 

Hinta-arviot sisältävät asiakirjan laatimisen. Mahdollisista niihin liittyvistä neuvotteluista laskutetaan tuntiveloituksen mukaisesti. 

Suoranaiset kulut

Palkkion lisäksi laskutamme asiasta aiheutuneet suoranaiset kulut.

Muu sopimushinta

Jos erityistä aihetta on, voidaan toimeksiannon hoitamiselle sopia etukäteen kiinteä hinta tai palkkio voidaan sopia toimeksiannon hoitamisen lopputuloksen mukaisesti. 

Ota yhteyttä ›

Tarvitsetko oikeusapua?

Oikeusapua myönnetään niille oikeudellista apua tarvitseville yksityishenkilöille, jotka eivät kykene taloudellisen tilanteensa takia suoriutumaan tarvittavista kuluista. Tällöin oikeusavustajan palkkio maksetaan kokonaan tai osittain valtion varoista.

Jos tarvitset oikeudellista apua, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Maksuttoman alkukartoituksen aikana arvioimme, oletko oikeutettu oikeusapuun.

Oikeusturvavakuutus suojaa riita-asioissa

Ennen oikeusavun hakemiseen liittyviin toimenpiteisiin ryhtymistä on selvitettävä, onko asiakkaalla oikeusturvavakuutusta. Se sisältyy usein muuhun vakuutukseen, esimerkiksi koti-, ammattiliitto- tai autovakuutukseen. 

Oikeusturvavakuutus korvaa oikeudenkäynnistä aiheutuvia kustannuksia, kuten asianajajan kohtuullisen palkkion ja kulut, oikeudenkäyntimaksut ja todistajanpalkkiot. Lähtökohtaisesti oikeusturvavakuutuksella korvataan monenlaisiin riita-asioihin liittyviä kuluja sekä rikostapauksissa uhrin asianajokuluja.

Omavastuu on yleensä 15 %. 

Ota yhteyttä ›

Varaa maksuton 15 min alkuneuvonta

Kerro yhteystietosi ja yhteydenoton aihe, niin soitan sinulle.

Soita