Apua kaikkiin rikosoikeuden kysymyksiin Tampereella, Ylöjärvellä sekä Pirkanmaalla

Ota yhteyttä ›

Rikosoikeus | Tampere, Ylöjärvi & muu Pirkanmaa

Asianajotoimisto Tapio Mäkelä Oy hoitaa kaikki rikosoikeutta koskevat toimeksiannot pitkällä kokemuksella. Palvelemme Ylöjärvellä, Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Avustamme sekä asianomistajaa että vastaajaa esitutkinnassa ja rikosasioita koskevissa oikeudenkäynneissä. Lisäksi tarjoamme konsultointiapua erilaisissa ongelmatilanteissa.

Rikosoikeudellisissa asioissa toimeksiantomme voivat sisältää erilaisia asianomistajaa tai vastaajaa avustavia tehtäviä. Määrittelemme kokonaisuuden yhdessä asiakkaan kanssa siten, että se vastaa mahdollisimman hyvin tilanteeseen ja tarpeisiin. Alla on esitelty muutamia esimerkkejä.

Avustaminen esitutkinnassa:

  • Tutkintapyynnön tai rikosilmoituksen laatiminen
  • Poliisikuulustelussa avustaminen
  • Esitutkinnan loppulausuman laatiminen

Avustaminen oikeudenkäynnissä:

  • Kirjallisen korvausvaatimuksen laatiminen
  • Asian ajaminen oikeudenkäynnissä.
Ota yhteyttä ›

Asianajaja on turvallinen valinta

Rikosasioissa on tärkeää kääntyä asianajajan puoleen. Hyvä asianajaja voi vaikuttaa siihen, tuleeko asiassa tuomiota vai ei. Tuomioistuin ei määrää korvauksia rikoksen uhrille viran puolesta, vaan niitä pitää aina itse vaatia. Asiansa osaava asianajaja pitää siis myös huolen, että asiakas saa aina ansaitsemansa korvauksen.

Kun valitset asianajotoimiston, tiedät, että saat varmuudella korkealaatuista ja ammattitaitoista palvelua. On huomionarvoista, että asianajotoimistoja koskevat kriteerit ja asiakkaan oikeus kannella eivät koske samalla tavoin esimerkiksi lakiasiaintoimistoissa työskenteleviä lakimiehiä.

Lisää minusta ›

Rikosprosessi

Apua kaikissa rikosprosessin vaiheissa ja yleisluontoista neuvontaa rikosoikeudellisissa asioissa.

Rikosprosessi käynnistyy tyypillisesti laatimalla poliisille rikosilmoitus. Esitutkinta alkaa, kun poliisi on kirjannut rikosilmoituksen. Rikosprosessin vaiheet kattavat esitutkinnan, syyttäjän syyteharkinnan, itse oikeudenkäynnin sekä mahdollisten rangaistusten ja korvausten täytäntöönpanon.

Avustamme sinua kaikissa rikosprosessin vaiheissa. Mitä varhaisemmassa vaiheessa saamme toimeksiannon, sitä paremmin pystymme huolehtimaan asiakkaamme oikeusturvan toteutumisesta. Usein meihin on hyvä olla yhteydessä jo heti rikosprosessin käynnistyessä, mutta olemme valmiina tarttumaan tehtävään myös missä muussa tahansa prosessin vaiheessa.

Annamme tarpeen mukaan myös yleisluontoista neuvontaa rikosoikeudellisissa asioissa. Voit siis kääntyä puoleemme kaikissa mieltäsi painavissa kysymyksissä, vaikka et välttämättä tarvitsisikaan apua esimerkiksi esitutkinnan tai oikeudenkäynnin ajaksi.

Pyydä lisätietoja ›

Varaa maksuton 15 min alkuneuvonta

Kerro yhteystietosi ja yhteydenoton aihe, niin soitan sinulle.

Soita